© Copyright 2007-2024 Klikkmánia Kft. – Minden jog fenntartva!

Klikkmánia Premier Google Partner

ELÉRHETŐSÉGEINK:
IRODA: 1026 Budapest, Riadó utca 5.
E-MAIL: hello@klikkmania.hu
Impresszum | Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató

Szeretnél egy olyan landoló oldalt, ami megduplázza, vagy akár megtriplázza az eddigi eredményeidet?

A kanadai, mára piacvezető landoló oldal készítő megoldással egyszerűen, gyorsan, hatékonyan szolgáljuk ki ügyfeleinket. Az Unbounce a legjobb választás lehet számodra, ha vállalkozásodban grafikusok, honlapfejlesztők és szövegírók hadának alkalmazása nélkül szeretnél komoly digitális versenyelőnyre szert tenni. 

A rendszer hazai viszonteladójaként költséghatékony módon építünk Neked landoló oldalakat, sőt egész honlapokat, melyekkel megelőzheted konkurenseidet, és eredményesen érheted el potenciális vásárlóidat – legyen a célod akár márkaépítés, akár sales vagy lead gyűjtés.

Szerezz általunk 20% kedvezményt előfizetésedre az első három hónapban!

Jól konvertáló landoló oldalak pillanatok alatt

A csúcsteljesítményhez vezető útmutató

Töltsd le az ingyenes e-könyvet, hogy megtudd, hogyan érhetsz el jobb eredményeket a landoló oldaladon a lehető leggyorsabban. Tudd meg, hogy hogyan szólíthatod meg legjobban a látogatóid és érhetsz el több konverziót, jelentősebb idő és pénz befektetése nélkül.

Letöltöm az e-könyvet

A/B tesztelés

Az Unbounce kiváló eszköz az egyes szegmentált landoló oldalak, copy-k és dizájnok, illetve azok különböző változatainak költséghatékony kiszűrésére. A folyamatos A/B tesztelés során más-más üzenetekkel, ajánlatokkal, megoldásokkal kísérletezünk, hogy mindig a legjobban teljesítő variánsokon legyen a fókusz.

Smart Traffic

Mivel nincs egyetlen megoldás, ami minden potenciális vevőnél, ügyfélnél célba ér, a siker kulcsa nem más, mint a perszonalizáció. Az AI támogatta Smart Traffic automatikusan a keresésüknek legmegfelelőbb landoló oldalra irányítja a látogatókat.

AI támogatás

A landoló oldal kialakításakor az algoritmusok meglátásaira, elemzéseire is támaszkodunk. Az Unbounce rendszer mesterséges intelligencia támogatását kihasználva oldalaid akár 30 %-kal jobb eredményt érhetnek majd el.

Hogyan segíthet az Unbounce A/B tesztelés az optimalizálásban?

Ebben az ingyenes e-könyvben megtudhatod, hogy mi az az A/B tesztelés és miért van rá szükséged. Tippekkel és példákkal segítünk szemléltetni a tesztelés előnyeit és lehetőségeit.

Letöltöm az e-könyvet

A/B tesztelés könnyedén